Vilkår


For bedrifter

Bedriften er selv ansvarlig for at opplysningene som gis til enhver tid er riktige, relevante og oppdaterte.

Bedriften er selv ansvarlig for å inngå avtaler om oppdrag som skal utføres. NyeAnbud har ingenting med inngåelse av avtale mellom firma og deres kunder, utførelse av arbeid, annet enn utvikling og drifting av plattformen som formidler kontakt mellom partene.

Bedriften har ikke adgang til å drive egen formidlingstjeneste via NyeAnbud eller på annen måte videreformidle kundeinformasjon eller jobber til andre.

Firma forhåndsbetaler for en måneds tilgang til tjenesten. Betalingen trekkes automatisk hver måned. Det gis ikke refusjon for innbetalte beløp, men man kan når som helst melde seg ut av tjenesten. Vi kan heve avtalen med umiddelbar virkning, uten plikt til å yte noen form for refusjon eller kompensasjon til Bedriften.

Vi er ikke ansvarlige for brukernes evalueringer.

Generelt

Brukerne av tjenesten kan når som helst melde seg ut av tjenesten.

Vi har rett til å endre på utseende, inndeling, funksjonalitet og innhold på tjenesten uten forutgående varsel.

Alle priser er angitt inklusiv mva.

Vi er ikke en part, og tar ikke stilling til, eventuelle tvister og uoverstemmelser som oppstår mellom firma og kunder som bruker denne tjenesten.

Brukerne av tjenesten er selv ansvarlig for at innhold de publiserer ikke er støtende, urimelig eller lovstridig.

Som bruker av tjenesten godtar du at ditt publiserte materiale, slik som evaluering og liknende, kan bli brukt for å markedsføre tjenesten. Skulle det likevel være noe du ikke ønsker publisert, så er det bare å ta kontakt så fjerner vi det!

Det er ikke lov å publisere eller laste opp innhold som er rasistisk, diskriminerende, ærekrenkende, mobbende, truende eller pornografisk. Det er ikke lov å laste opp eller publisere innhold som bryter med opphavsretten.
X
Denne siden bruker cookies. Det er en liten tekstfil som lagres lokalt på din enhet. Ved å fortsette å bruke siden godtar du denne bruken. Les mer her.